Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin reytinglerini gören hayranlar endişe duyuyor!

Kalp Yarası dizisinin reytinglerini gören hayranlar endişe duyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 22 bölümü geride kaldı. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in müthiş uyumu sayesinde dizi kısa sürede geniş bir izleyici kitlesini etkilemişti. Yaz aylarının başından itibaren ekranda yer alan ve bugüne kadar da istikrarlı bir şekilde ilerleyen Kalp Yarası için reyting sonuçları tedirginlik yaratmaya devam ediyor.

Kış sezonunun Eylül ayında başlaması ile birlikte pazartesi rekabetine Yasak Elma geri döndü. Ardından Alparslan ile Üç Kuruş dizileri başladı. Bu durum da Kalp Yarası’nın izlenme oranlarının düşmesine neden oldu. Dizinin hikayesine yönelik eleştiriler de son dönemde bir hayli arttı.

Senaristlerin Hande karakterinin entrikalarına fazlasıyla yer vermesi, Ayşe’nin sürekli merhamet sergileyen tavrına yönelik eleştiriler, ayrıca kötülüğün iyiliğin önüne geçmesi gibi konular izleyicilerin eleştirisini alıyor.

Kalp Yarası dizisinin çekimleri Antakya’da devam ediyor. Pazartesi akşamları ekranda yer almaya devam edecek olan yapımın reytinglerde yaşadığı sıkıntının sürdüğünü gösteren bir tablo var.

Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile ekranda tutunmakta olan dizinin bir atak yaparak bu kategoride yükselmesi beklentisi vardı. Ancak bunun haftalardır gerçekleşmediğini oranların birbirine yakın geldiği gözüküyor.

Asıl önemli sıkıntı ise AB ve ABC1 gruplarında dizinin ciddi bir irtifa kaybetmiş olması. Her iki kategoride de ortalamanın altında gelmeye devam eden reytingler izleyicileri kaygılandırıyor.

Dizi şayet tüm kişiler kategorisinde de geriye düşerse atv’nin yapıma ne kadar fırsat tanıyacağı bilinmiyor. Kalp Yarası dizisi 22. bölümü ile birlikte tüm kişilerde günü 9. sırada tamamladı. AB grubunda 14. olan dizi, ABC1’de ise 13. sırayı elde etti. Bu sıralama dizinin rakipleri ile yarışmakta çok zorlandığını anlatmaya yetiyor.

Dizinin 6 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı: