Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası hızlı başladı! Senaristi ileriki bölümler için ipucu verdi!

Kalp Yarası hızlı başladı! Senaristi ileriki bölümler için ipucu verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin büyük heyecanla beklenen yeni dizisi Kalp Yarası dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle başladı. Tomris Giritlioğlu’nun eserinden uyarlanan Kalp Yarası beklentileri boşa çıkarmadı ve izleyicileri daha ilk bölümüyle hikayenin içine alıverdi.

Hikayenin sahibi Tomris Giritlioğlu da oldukça heyecanlıydı. Dün akşam yayından sonra Twitter hesabından izleyiciye ilk bölümü nasıl bulduklarını sordu.

Kalp Yarası hızlı başladı! Senaristi ileriki bölümler için ipucu verdi! 10

İzleyicinin yorumları ise olumluydu. Bir izleyici diziyle ilgili yorumda bulunurken “Tek kelime ile harika ve akıcıydı. Ferit’in ilk bölümden kendini keşfedişi süperdi. Ama görünen o ki , Ayşemizi çok üzecekler.” diye yazdı.

Kalp Yarası hızlı başladı! Senaristi ileriki bölümler için ipucu verdi! 11

Bir başka izleyici dee diziyle ilgili yorumunu şu sözlele dile getirdi: “Ben bayıldım hem görsel anlamda hem arkadaşlıktan aşka giden güçlü bir aşk hikayesi olacak olmasına.. Ayşe karakterini çok sevdim ben özellikle onu empati kurdum merhameti ve masumluğu”

Kalp Yarası hızlı başladı! Senaristi ileriki bölümler için ipucu verdi! 12

Bir izleyici ise Tomris Giritlioğlu’na ilginç bir soru sordu. İzleyicinin sorusu şöyleydi: “Gayet güzeldi. Size bir sorum olacaktı. Sizin hayat hikayenizden uyarlamaymış siz hangi karakter oluyorsunuz acaba merak ettim.”

Tomris Giritlioğlu bu soruya yanıt verirken dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili de tüyo verdi. Giritlioğlu yanıtında: “Hikaye değişiklik uygulanınca asıl konu biraz arka planda kaldı, asıl hikaye 2.sezonda…”

Kalp Yarası hızlı başladı! Senaristi ileriki bölümler için ipucu verdi! 13

Tomris Giritlioğlu’nun yanıtından anlaşılıyor ki Kalp Yarası uzun soluklu planlanan bir dizi. Umuyoruz dizinin reytingleri iyi gider ve Kalp Yarası hak ettiği yeri bulur.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerini paylaştığı dizinin 2. bölümü 5 Temmu Pazartesi günü yayınlanacak. Antakya’da geçen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Şenay Gürler, Mahir Günşıray, Burçin Abdullah, İnanç Konukçu, Nail Kırmızıgül, Toprak Can Adıgüzel gibi önemli isimler bulunuyor.