Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası reytinglerde yenildi ama sosyal medyada herkesi solladı!

Kalp Yarası reytinglerde yenildi ama sosyal medyada herkesi solladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları artık çok sert bir reyting savaşı var. Zira rakipler çok güçlü. ATV dizisi Kalp Yarası bunca sert mücadelenin içinden alnının akıyla çıkmayı biliyor. Reytinglerde iyi sonuçlarla giden Kalp Yarası, sosyal medyada ise zirveye oynayanları geride bırakıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 8 Kasım Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Kalp Yarası, yaz aylarında başlamasından bu yana sosyal medyadaki birinciliğini neredeyse hiç elden bırakmadı. Üstelik şu an karşısında çok güçlü rakipler olmasına rağmen. Reytinglerde geriye düşen Kalp Yarası dün gün boyunca hakkında yapılan 116 bin 806 paylaşımla günün birincisi oldu.

Kalp Yarası reytinglerde yenildi ama sosyal medyada herkesi solladı! 7

Show TV’nin dün akşam ikinci bölümü yayınlanan dizisi Üç Kuruş ise reytinglerde beklentinin altında devam ediyor. Dün akşam reytinglerinde düşüş yaşayan dizi sosyal medya paylaşımlarında ise ikinci sırada yer aldı. Üç Kuruş hakkında yapılan paylaşım sayısı 39 bin 473 oldu.

TRT 1’in yeni iddialı dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ise deyim yerindeyse pazartesi akşamı reyting savaşına bomba gibi düştü. Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un yer aldığı dizi tüm kategorilerde birinci oldu. Sosyal medyada ise sınıfta kaldı. Alparslan Büyük Selçuklu, 36 bin 323 paylaşımla gecenin üçüncüsü oldu.

Haftalardır reytinglerde zirvede yer alan Fox TV dizisi Yasak Elma ise tahtını kaybettirdi ve ikinci sıraya düştü. Fenomen dizi sosyal medyada da 7 bin 607 paylaşımla gecenin sonuncusu olarak yer aldı.