Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da, dövüş sanatları uzmanı yeni Alman oyuncuyla aksiyon seviyesi artacak!

Kuruluş Osman’da, dövüş sanatları uzmanı yeni Alman oyuncuyla aksiyon seviyesi artacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Kuruluş Osman, bir süre önce oyuncu kadrosuna Alman bir oyuncu olan Yazmeen Baker’i katmıştı. Aksiyon sahneleriyle bilinen Baker, Kuruluş Osman dizisine yeni bir soluk getirecek.

Alman oyuncu Yazmeen Baker, Kuruluş Osman isminde Julia isimli savaşçı bir kadını canlandıracak. Almanya’da daha önce çektiği aksiyon türü filmlerle tanınan Baker’in, başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna katılımının, dizinin aksiyon seviyesini artırması bekleniyor.

Kuruluş Osman'da, dövüş sanatları uzmanı yeni Alman oyuncuyla aksiyon seviyesi artacak! 8

Üçüncü sezonunda devam eden ve reytingleri çok iyi giden Kuruluş Osman dizisi, özellikle savaş sahneleriyle büyük ilgi çekiyor. Gerçek savaş sahnelerini aratmayan görüntüleriyle Kuruluş Osman izleyicileri Osmanlı’nın kuruluş günlerine götürüyor.

Yabancı bir savaşçı kadını canlandıran olan Yazmeen Baker, yıllar önce Türkiye’de de yayınlanan Kobra takibi isimli Alman dizisinde rol almıştı. Baker, ayrıca Kertenkele isimli yapımda da Ateş karakterine hayat vermişti.

Kuruluş Osman'da, dövüş sanatları uzmanı yeni Alman oyuncuyla aksiyon seviyesi artacak! 9

Türk asıllı Alman oyuncu aslında bir dövüş sanatları eğitmeni ve ustası. Babası Alman annesi Türk olan Baker üç yaşına kadar Mersin’de yaşadı. Baker, dizi sektörüne girmeden önce dövüş sporları eğitmenliği yapıyordu.

Kuruluş Osman’ın 70. bölümü yarın akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde Osman Bey’in yaptığı fetih ve tekfurların kervanına el koyması bölgede büyük yankı uyandırırken, tekfurlar günden güne büyüyen Osman Bey’i ve oğlu Orhan’ı ortadan kaldırmak için hain bir plan yapar. Osman Bey, ticaret konusunda yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırmak için valiyle görüşmek üzere Nikea’ya gitmeye karar verince tekfurlar da harekete geçer.