Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinden sonra Sevda Erginci özgürlüğün tadını çıkartıyor!

Yasak Elma dizisinden sonra Sevda Erginci özgürlüğün tadını çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sevda Erginci, dizi dünyasının son yıllarda öne çıkan kadın oyuncularından birisi olmayı başardı. 2012 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, özellikle Karagül isimli dram dizisindeki Ayşe karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Ayça Ayşin Turan ile Sevda Erginci ikilisini parlatan Karagül dizisi 2013 ile 2016 yılları arasında milyonlarca izleyicinin sevgisini kazanan bir projeydi. İşte Sevda Erginci’yi de parlatan yapım bu dizi oldu.

Ardından Yasak Elma dizisindeki Zeynep karakteri ile çok geniş bir izleyici grubunun hayranlığını kazanan oyuncu, kariyerinin en büyük çıkışını da bu dizi sayesinde gerçekleştirdi. Yasak Elma’nın ilk iki sezonunda yer aldıktan sonra uzun süre ekipten uzakta kalan oyuncu, son dönemde yine Zeynep karakteri ile diziye katılmış ve hayranlarını bir kez daha şaşırtmıştı.

Hayat Bazen Tatlıdır, Ver Elini Aşk, Sevgili Geçmiş, Uyanış Büyük Selçuklu, El Kızı ve Seni Kalbime Sakladım isimli diziler de önemli deneyimler yaşayan oyuncu, şimdilerde kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Yasak Elma dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Sevda Erginci, Ekim başında yeni yaşını kutladı. 30 yaşındaki oyuncu arkadaşları ile Mardin’de kutlama yaptığını ve bundan çok memnun kaldığını anlattı.

Erginci, Mardinli olduğunu ve yeni yaşına da kendi memleketinde girmek istediği için bu seyahati düzenlediklerini ifade etti.

Yıllar önce bir proje için at binmeye başladığını ve çok severek devam ettiğini anlatan oyuncu, Hatay depreminin ardından da bir at sahiplenmişti. Şimdi Jojo isimli atı ile vakit geçirmekten büyük keyif aldığını anlatan Sevda Erginci, “At sahibi olmak gibi bir fikrim yoktu. Bir tane ata bindim, çok aşık oldum ona. Öylece de onu sahiplendim” diye konuştu.

Aşık olmayı özlediğini ve ilişkisinin olmadığı süreçte de kendi kendisine mutlu ve yeterli hissettiğini anlatan oyuncu, aşk kriterleri konusunda büyük konuşmaması gerektiğini bildiğini de ifade etti.

Sevda Erginci, “Evliliğe kendime yakın hissetmiyorum. Çevremde evlenip çok mutlu olan insanlar da var tabii ki ama azınlık. Çok azı mutlu, o yüzden de bilmiyorum. Şans işi bu herhalde, belki ileride fikrim değişir” diyerek evliliğe soğuk baktığını ortaya koydu.