Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası reytingleri her şeye rağmen iyi, Aşkın Tarifi’nde sıkıntı bitmiyor!

Kalp Yarası reytingleri her şeye rağmen iyi, Aşkın Tarifi’nde sıkıntı bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında reytingler yapımların ekranda kalıp kalmayacağı konusunda güçlü fikir veriyor. Pazartesi akşamları da 3 dizinin yarışı vardı ama dün akşam bunlardan birisi elendi.

Show TV ekranında yayınlanan Kahraman Babam isimli dizi 8. bölümü ile birlikte son kez ekrana geldi. Dizinin final bölümü de yine düşük reytingler getirdi. Tüm kişilerde 14. olan dizi, AB’de günü 23. sırada bitirdi ve ABC1’de ise 15. olabildi. İtfaiyecilerin hikayesini anlatan Kahraman Babam dizisinin macerası da fazla uzun süremeden bitmiş oldu.

Kalp Yarası reytingleri her şeye rağmen iyi, Aşkın Tarifi'nde sıkıntı bitmiyor! 44

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi atv’de yayınlanan Kalp Yarası oldu. İlk 3 bölümü ile ekranda çok iyi sonuçlar alan Kalp Yarası, dram yapımı olmasının da farkını reytinglerde gösteriyor.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümü bir haftalık bayram arasının ardından dün akşam yayınlandı. Reytingleri yaz ekranında izleyicilerin bir hayli düşmesine rağmen yine çok iyi geldi. Ortalamanın üstüne çıkan dizinin reytingleri hikayeyi geniş bir izleyici grubunun sahiplendiğini anlatıyor.

Kalp Yarası reytingleri her şeye rağmen iyi, Aşkın Tarifi'nde sıkıntı bitmiyor! 45

Kalp Yarası dizisi tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde çok iyi sonuçlar ile birlikte gün birincisi oldu. Dizinin AB performansı biraz düşük kalsa da gün ikinciliği yine önemli bir başarıydı. Dizinin 5. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor…

Aşkın Tarifi dizisi ise iyi başladığı ekran yolculuğunda son dönemde düşüş yaşamaya devam ediyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi dün akşam sıralama bakımından iyiydi ama reytingler noktasında ortalamanın altında kaldı.

Tüm kişiler ve AB gruplarında günü beşinci olarak bitiren dizi, ABC1’de ise günü dördüncü olarak tamamladı. Aşkın Tarifi dizisinin macerası 2 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak olan 8. bölüm ile birlikte devam edecek.