Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı’nın Selçuk’u Hercai’nin Aslan’ı Doğan Bayraktar yine aksiyon garantili dizide!

Savaşçı’nın Selçuk’u Hercai’nin Aslan’ı Doğan Bayraktar yine aksiyon garantili dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğan Bayraktar ismini dizi hayranları 5 sezon süren Savaşçı ile hatırlıyor. Ekranın en uzun süren asker dizisi olan Savaşçı, aksiyonu bol sahnelerle izleyicileri çok etkiledi.

2017 ile 2020 yılları arasında dizinin kadrosunda Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Yenilmez karakteri ile yerini alan Doğan Bayraktar sergilediği başarılı performans ile göz doldurdu.

Sonrasında Hercai dizisinde izleyicileri gıcık eden Aslan karakterine hayat veren Bayraktar, rolünü başarıyla canlandırsa da hikayedeki varlığı sadece 11 bölüm olabildi. Bu iki dizi ile kariyerinde güçlü adımlar atan Doğan Bayraktar, yeni bir teklif aldı ve yine bir aksiyon dizisinde yerini alacak.

Savaşçı'nın Selçuk'u Hercai'nin Aslan'ı Doğan Bayraktar yine aksiyon garantili dizide! 7

Börü 2039 isimli BluTV dizisinde izleyeceğimiz oyuncu, ağustos ayında yapılacak olan çekimlere hazırlanıyor. Doğan Bayraktar, 6 bölüm sürecek olan dijital dizide nasıl bir rolde yer alacak henüz bir bilgi yok.

Doğan Bayraktar ile birlikte Murat Akın da Börü 2039 dizisinin kadrosuna katılan bir diğer isim oldu.Alper Çağlar’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin fragmanları bir ara çok ilgi görmüştü. Börü dizisinin devamı olarak da görülebilecek olan proje için oyuncu arayışlarının devam ettiği de gelen bilgiler arasında.