Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Fox TV ve Show TV’de 1 hafta içinde 4 dizi final yapacak!

Kanal D, Fox TV ve Show TV’de 1 hafta içinde 4 dizi final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarında düşük reytingler elde eden diziler için finaller arka arkaya gerçekleşiyor… Kanal D ekranında Baht Oyunu isimli dizi 12 Ekim Salı akşamı son kez izleyici karşısına geçecek. 17 bölümlük bu maceranın başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz yer aldı.

1 haftalık süre içinde tam 4 dizinin vedasını izleyeceksiniz. Baht Oyunu dışında 14 Ekim Perşembe günü Fox TV ekranında Uzak Şehrin Masalı dizisinin 5. ve final bölümü yayınlanacak. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizi ne yazık ki izleyici ilgisini çekemedi. Pazar akşamları başlayan dizinin ilk 3 bölümü sonrasında final kararı alınmıştı. Beşinci bölüm ile birlikte bir hikaye daha sona erecek.

16 Ekim Cumartesi günü ise yine Fox TV ekranında Son Yaz dizisinin final bölümünü izleyeceksiniz. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu hikaye olarak çok iyi başlasa da reytingler düşük geldi. Fox TV’nin hızlı yayından kaldırma kararına da tepkiler dinmiyor. Sosyal medyada dizinin hayranları adeta isyan etti. Ancak sonuç değişmedi ve Son Yaz veda ediyor.

19 Ekim Salı akşamı ise bu sefer Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi İçimizden Biri ekran ömrünü tamamlayacak. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin buluştuğu dizinin çekimleri Muğla’da yapıldı. Sezona iddialı giriş yapamayan dizinin reytingleri düşük gelince önce gün değiştirdi, sonra da final kararı geldi. Dizi altıncı bölümü ile birlikte önümüzdeki hafta son kez ekranda yer alacak.

10 Ekim Pazar akşamı atv ekranında yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinin de final bölümünün yayınlandığını hatırlatalım. Son dönemde art arda gelen bu finaller nedeniyle dizi hayranları büyük hayal kırıklıkları yaşadı.