Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinden sonra Tansu Taşanlar Fox TV dizisine katıldı!

Hercai dizisinden sonra Tansu Taşanlar Fox TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tansu Taşanlar, 2009 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor. Kariyerinde birçok dizi ve sinema filmi projesi bulunan oyuncu, başarılı performansları ile hatırlanıyor.

Önemli projelerde izlediğimiz oyuncu Kara Para Aşk dizisinde Arda karakteri ile öne çıktı. Çukur dizisinde Nazım olarak ilk sezonda yer alan Tansu Taşanlar, en son Hercai isimli dizi ile geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Oyuncu, Hercai dizisinde rol arkadaşı olan Oya Unustası ile de Eylül ayında evlendi…

Son dönemde ismi bir dizi ile anılmayan Tansu Taşanlar’ın yeni bir teklif aldığı ve bunu kabul ettiği ortaya çıktı. Fox TV ekranında yayınlanan Yalancılar ve Mumları isimli dizide izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, farklı bir rolle hayranlarını şaşırtacak.

Dizide Doktor Fuat olarak izleyeceğimiz oyuncu 17 Ekim pazar günü yayınlanacak olan 3. bölümden itibaren rolüne başlayacak. Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Elçin Sangu, Melike Güner, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci’nin de kadrosunda yer aldığı dizinin reyting sorunu bulunuyor.

Mistresses isimli BBC dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları beklenen güçlü çıkışı yapamadı. Dizinin ilk iki bölümünün reytingleri Fox TV’nin kabul edilebilir sınırlarının çok altında gerçekleşti.