Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Gülizar dizisi final bölümü konusunda geri adım attı! İşte yaşananlar

Kanal D, Gülizar dizisi final bölümü konusunda geri adım attı! İşte yaşananlar

tarafından ker_def

Gülizar dizisi hayranları Kanal D’nin internet sitesinde 24 Mart Cumartesi günü yayın akışında dizilerinin olmadığını görünce şaşırdı. Gülizar’ın final bölümünün yerine Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin tekrarının yayınlanacağı yazıyordu.

Bu durum tepkilere neden oldu. İnternet sitelerinde yayınlanan haberler sosyal medyada tepkiye dönüştü. Kanal D ise geri adım atmak durumunda kaldı.

Bu gelişmeler üzerine Kanal D, planlamasını değiştirdi ve Gülizar dizisinin final bölümünü 24 Mart Cumartesi günü saat 20.00 itibariyle yayınlama kararı aldı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ise Gülizar’ın finalinin ardından tekrar bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Ebru Cündübeyoğlu ve Berk Cankat’ın yer aldığı Gülizar dizisinin final bölümünde neler olacak?

İşte final bölümü fragmanı:

FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ:

Basın toplantısı sonrası Gülizar ve Murat meraklı bakışlar arasında şirketten çıkar. Büyük bir skandal yaşadıklarını düşünen Hayriye’nin ve ailenin Gülizar’a olan öfkeleri iyice artmıştır. Yaşanan olaylar karşısında Mine’nin tavrını merak ederlerken o ise herkesi şaşırtır.

Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir.

Bütün bunlar olurken Teksoy’u saklayan Mine, herkesi sarsacak planlar içine girmiştir. Mine’nin planı nedir? Suzan ve Fettah, Gülizar ve Murat’ı bulabilecek midir? Herkese ve her şeye rağmen iki aşık aşklarını özgürce yaşayıp mutlu olabilecek midir?