Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yeni yayın tanıtımında Baht Oyunu mesajı dikkat çekti!

Kanal D yeni yayın tanıtımında Baht Oyunu mesajı dikkat çekti!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi yayınlandı. Ekranın yıldız isimleri, sevilen yüzleri izleyiciye “başrol sensin” diye seslendi. Kanal D’nin, 2021-2022 yayın dönemi tanıtım filmi izleyicilerinde ilgisini çekti. Yeni sezonda ekranda olacak dizi, program ve haber yüzlerinin yer aldığı film, ekrana gelir gelmez ses getirdi.

Kanal D’den yapılan duyuruda yeni sezonda izleyici ile buluşacak yapımların ekran yüzlerinin tanıtımda yer aldığı ifade edildi. Baht Oyunu dizi hayranları için bu duyurunun anlamı büyük. Yaz döneminin sevilen dizisi reytinglerde çok da iyi noktada değil. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Baht Oyunu için endişeli olan dizi hayranları, Kanal D’nin yapımı destekleyeceğine yönelik mesajı da almış oldu.

Kanal D ekranında 2021-2022 sezonunda izleyicilerle buluşacak olan dizilerin ve programların ekran yüzlerinin yer aldığı tanıtım filmini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Filmin yönetmenliğini ise ünlü müzisyen ve yönetmen Metin Arolat gerçekleştirdi.

Kanal D’nin yeni sezona da damga vuracak dizileri Sadakatsiz, Camdaki Kız, Baht Oyunu, 16’ıncı kez izleyici ile buluşacak olan fenomen Arka Sokaklar, yakında ekrana gelecek Yargı, gündüz kuşağına renk katan Kırık Hayatlar dizilerinin başrol oyuncuları izleyiciye tek tek “başrol sensin” dedi.

Kanal D yeni yayın tanıtımında Baht Oyunu mesajı dikkat çekti! 2

Kanal D’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen programları Neler Oluyor Hayatta, Gelinim Mutfakta, Ece Üner ile Susma, Çok Güzel Hareketler 2 ve Şarkılar Bizi Söyler’in sevilen ekran yüzleri, güvenilir haberin adresi Kanal D Haber’in sunucuları da yeni yayın dönemi filminde yerini aldı.