Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin İkimizin Sırrı dizisinde iki yenilik güçlü bir mesaj içeriyor!

atv’nin İkimizin Sırrı dizisinde iki yenilik güçlü bir mesaj içeriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan dram dizisi İkimizin Sırrı, ne yazık ki beklenen reytinglerden daha düşük oranlar elde ediyor. Aras Aydın ve Leyla Feray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çok etkileyici bir hikayesi bulunuyor. Dizinin kurgusu ve çekim kalitesi de aslında birçok yapımdan çok daha iyi duruyor.

Ancak dizi hayranları bir türlü İkimizin Sırrı’na yeterince ilgi göstermedi. Geçen sezon Kardeşlerim dizisinin yaptığı gibi ciddi bir çıkış yapması beklenen proje ne yazık ki, daha düşük reyting oranları ile ilerliyor…

Pazar akşamları artık zorlu bir rekabet başladı. 12 Eylül akşamı yani bu akşam İkimizin Sırrı dizisine iki yeni rakip geliyor. İçimizden Biri isimli Show TV dizisi ile, Uzak Şehrin Masalı isimli Fox TV dizisi yeni sezonda güçlü rakipler olacak.

26 Eylül Pazar akşamı itibariyle de TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisi ikinci sezona başlayacak. İşte böyle zorlu bir ortamda bir süredir yayınlanmakta olan atv dizisi İkimizin Sırrı’nın işi hiç kolay değil.

Düşük gelen reytingler ve ciddi bir rekabetin başlaması nedeniyle atv’nin yayındaki en sıkıntılı dizisi olarak görünen İkimizin Sırrı’nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Ayrıca dizinin yönetmeni de değiştirildi.

atv'nin İkimizin Sırrı dizisinde iki yenilik güçlü bir mesaj içeriyor! 7

Üs Yapım imzasını taşıyan dizide heyecanı artırmak amacıyla yapılan bu iki yeni adım, önemli bir mesaj içeriyor. İkimizin Sırrı için hem yapımcı hem de atv güçlü bir ‘yolumuza devam edeceğiz’ mesajı vermiş oldu…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Serem Deniz Yalçın, yeni karaktere hayat verecek olan oyuncu oldu. Dizide ayrıca yönetmen değişikliği de yaşandı. Artık Deniz Yılmaz Şayir’in İkimizin Sırrı’nın yönetmeni olduğu ortaya çıktı.

Dizinin 8. bölümünden itibaren de Seren Deniz Yalçın hikayeye kilit bir rolle katılacak.