Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de hem kadrosu hem hikayesi ile bomba gibi bir dizi!

Kanal D’de hem kadrosu hem hikayesi ile bomba gibi bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranları için hazırlanan Yargı isimli dizinin ilk bölümü 17 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak. Teşkilat gibi TRT1’in en önemli kozlarından birisinin karşısında Yargı dizisinin nasıl performans sergileyeceğini ay sonunda görebileceğiz.

Uzak Şehrin Masalı, İkimizin Sırrı ve İçimizden Biri isimli dizilerin de Pazar rekabetinde yer aldığını hatırlatalım. Yargı dizisinin işi hiç kolay değil ama, çok iyi sonuçlar elde etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun çok iyi bir dizi çifti olduğunu zaten Aşk 101 dizisinden biliyorduk. Ancak ikili yeni rollerinde bambaşka iki karaktere hayat veriyor. Avukat Ceylin ile savcı Ilgaz arasında yaşanacaklar hikayenin en kilit noktalarını oluşturuyor.

Sema Ergenekon’un 2 yıllık gözlem ve incelemelerinin sonucunda ortaya çıkan senaryonun ne kadar sağlam olduğunu fragmanlardan bile anlayabilirsiniz.

Dizi hayranları da Yargı’yı heyecanla bekliyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, diziyi aşırı merakla beklediklerini ifade ediyorlar.

Kara Sevda dizisinde Emir Kozcuoğlu karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu’na birçok hayranı bu hatırlatmayı yaptı. Hayranlar oyuncunun Yargı dizisindeki halini Kara Sevda’ya benzetiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.