Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi beklediğimizden de iyi çıktı!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi beklediğimizden de iyi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yeni başlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin çok beğenildiği yorumlardan anlaşılıyor.

Hem müziklerin hem mekanların hem kostümlerin hem de oyuncu kadrosunun çok kaliteli olduğunu belirten izleyiciler, “Muhteşem olmuş” yorumlarında bulundu. Birçok sahneyi soluksuz izlediklerini belirten dizi hayranları, TRT1’in yeni tarihi yapımından çok güzel şeklide bahsetti.

Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan’ın rollerine çok yakıştığını belirten izleyiciler, şimdiye kadar yapılmış en iyi tarihi dizilerden birisi olduğunu ifade ediyorlar. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Bu bölüm efsaneydi. Yani anlatılmaz, görüntüler efsaneydi. Emeğinize sağlık, keyifle izledik.”

Dizinin beklentilerin de üzerine çıktığı ve birçok izleyicinin gerçekçilik konusunda tatmin olduğu da yine sosyal medya yorumlarına yansıdı. Dizi hakkında olumsuz pek bir yorum ise yer almadı. Binlerce sosyal medya paylaşımı arasında övgü ve teşekkür ifadeleri verilen emeklerin karşılığını bulduğunu gösterdi.

23 Eylül Perşembe akşamı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin ikinci bölümü ekrana gelecek. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Aşağıdaki videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.