Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Baht Oyunu dizisi için final kararı verildi!

Kanal D’nin Baht Oyunu dizisi için final kararı verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi için sosyal medyada ortaya atılan final iddiaları doğru çıktı. Dizinin senaristinin böyle bir bilginin kendilerinde olmadığını açıklamasına rağmen, kulis bilgileri dizi için final kararı alındığını ortaya koydu.

Baht Oyunu dizisi salı rekabetinde yer alıyor ve şimdiye kadar da 15 bölüm yayınlandı. Dizinin devam edip etmeyeceğine yönelik hayranların meraklı bekleyişi bir süredir devam ediyor. Düşük gelen reytingler sonrasında Baht Oyunu için final iddiaları sosyal medyada yayıldı.

Kanal D’nin kararı beklenirken, gazeteci Birsen Altuntaş aldığı kulis bilgisini paylaştı. ARC Yapım tarafından hazırlanan dizi için 17. bölümde final kararı alındığı ortaya çıktı.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide iki oyuncunun aşk yaşaması da projeye yönelik ilginin artmasını sağlamıştı.

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı Baht Oyunu dizisinden geriye sadece 2 bölüm kaldı.

5 Ekim Salı akşamı yayınlanacak 16. bölümün ardından 12 Ekim Salı akşamı Baht Oyunu dizisi final yapacak.

Dizinin sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Eylül ayı için yapılan araştırmada 2 milyondan fazla ileti paylaşılan dizi, ayın en çok konuşulan ikinci dizisi konumuna kadar yükseldi. İlk sırada ise Baht Oyunu’nun rakibi Ada Masalı bulunuyor.