Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden ayrıldı, Alparslan dizisine geçti!

Son Yaz dizisinden ayrıldı, Alparslan dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin ilk sezonun yer alan isimlerden birisi de Sinan Tuzcu oldu. Metin Yaman karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ilk sezonun ardından dinlenmeye çekilmişti.

Son Yaz dizisine veda eden isimler arasında olduğu ortaya çıkan Sinan Tuzcu’nun yeni projesi de ortaya çıktı. TRT1 ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacak olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizide Sinan Tuzcu’yu da izleyeceksiniz.

Akli Film tarafından titizlikle çekimleri devam eden dizide Fahriye Evcen ile Barış Arduç başrolde bulunuyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizinin ekibine Sinan Tuzcu da dahil oldu.

Son Yaz dizisinden ayrıldı, Alparslan dizisine geçti! 4

TRT1’in pazartesi akşamları yayınlamayı planladığı dizi için fragmanlar da paylaşıldı. Henüz yayın günü netleşmeyen Alparslan, geçen sezon büyük başarı kazanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı ama hikaye olarak geri doğru bir dönüş göreceksiniz.

Geçen sezon Sultan Melikşah dönemi ekrana geldi. Yeni sezonda ise hikaye geriye doğru gidecek ve Sultan Alparslan dönemi anlatılacak.

Sinan Tuzcu’nun da dizide Dukas isimli karaktere hayat vereceği ortaya çıktı.