Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Baht Oyunu dizisi için üst üste transferlerle güçlü bir kadro kuruluyor!

Kanal D’nin Baht Oyunu dizisi için üst üste transferlerle güçlü bir kadro kuruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu… Hazırlıkları süren dizinin yakında çekim takviminin de netleşmesi bekleniyor…ARC Yapım imzası ile hazırlıkları süren dizinin yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.

Serdar Gözelekli’nin yöneten koltuğunda oturduğu dizinin kadrosuna üst üste isimler katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ilk olarak Funda İlhan’ın yapım ile anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

1971 İzmir doğumlu olan Funda İlhan, dizilerde aşina olduğunuz bir isim… Dadı ile başladığı dizi kariyerinde, Gümüş’te Esra ile öne çıkan Funda İlhan; Makber, Karakol, Kurt Kanunu, Kötü Yol gibi dizilerde yer aldı. Kurtlar Vadisi Pusu’da Margaret karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Güneşin Kızları’nda ise Sevilay karaktei ile akılda kaldı. Seni Kimler Aldı, İnsanlık Suçu dizilerinden sonra ise İlhan, son olarak TRT1’in Halka dizisinde Gülay karakterini canlandırdı.

Funda İlhan, 2 yıllık aranın ardından Baht Oyunu dizisiyle Kanal D ekranına geliyor… Diziye katılan başrol oyuncuları da Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz olarak netleşti.

Kanal D'nin Baht Oyunu dizisi için üst üste transferlerle güçlü bir kadro kuruluyor! 7

Güçlü bir kadronun oluşmaya başladığı dizi bu isimlerle birlikte artık daha çok konuşulmaya başlandı. Hayranlar, özellikle başrol çiftini çok beğendiklerini ifade ediyorlar.