Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin bu sezon en bomba dizisi bakın hangisi?

Kanal D’nin bu sezon en bomba dizisi bakın hangisi?

tarafından ker_def

Yeni sezonda Kanal D ekranında izleyeceğiniz yeni dizilerden en bombasının Yargı olduğu konusunda iddialı bir söz söylemek mümkün… Fragmanlarıyla bile izleyiciyi fazlasıyla etkileyen dizinin hikayesi o kadar güçlü ki, birçok dizi hayranı tutkunu olacak…

Yargı dizisinin başrollerinde yer alan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi Aşk 101 dizisinden sonra yeniden bir araya geldi. İkilinin uyumu çok başarılı ve Yargı dizisinin oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekici. Usta senarist Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan hikaye ile birlikte Yargı, Kanal D’nin 2021-2022 sezonundaki en iddialı dizisi olarak öne çıkıyor. Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Yargı 19 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da başlayacak. Diğer detayları ve son fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor.

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncuları sete çıkmadan önce okuma provası için bir araya geldi. Hikaye hem sarsıcı hem de bugünün dünyasında birçok kişinin hayatlarına dokunacak kadar etkili olacak.

Kanal D'nin bu sezon en bomba dizisi bakın hangisi? 7

Dizinin yayınlanan fragmanları bile ne kadar güçlü bir hikaye örgüsü olduğunu anlatmaya yetiyor.

Son dönemde adlarından sıkça söz ettiren dizinin oyuncu kadrosunda da çok etkili isimleri görebilirsiniz. İşte kadroda yer alan diğer isimler:

Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

Aile içi güven kavramını ters yüz edecek hikayesiyle “Yargı” pazar akşamı 20.00’da Kanal D’de başlıyor!