Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde beklenen mesaj geldi, büyük karar verildi!

Camdaki Kız dizisinde beklenen mesaj geldi, büyük karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenal D ekranında ikinci sezona geçtiğimiz perşembe günü çok iyi bir şekilde başlayan Camdaki Kız dizisinin, yeni bölümü de dikkat çekici sahnelerle dolu olacak.

Nalan ve Sedat karakterlerinin evliliğinin üzerinde yine Feride’nin gölgesi bulunuyor. Nalan, annesinin zulmünden bir türlü kurtulamıyor. Kanal D ekranlarında 10. bölümü ile geçtiğimiz hafta başlayan dizinin reytingleri çok iyi geldi… İkinci sezon başlangıcının hem AB hem de ABC1 gruplarında birinciliklerle gelmesi de önemli bir detay…

Camdaki Kız dizisinde izleyicilerin en çok merak ettiği şey ise Hayri karakterinin durumu. Dizi hayranları birkaç bölüm sonra Hayri’nin hikayeye dahil olmasını bekliyordu. 11. bölüm yeni fragmanında Hayri karakteri kendini gösterdi. İzleyiciler gelen kulis bilgilerine bakarak 3-4 bölüm sonra Hayri’yi bekliyordu ama senaristler karakteri ısıtmak için adımlarını atıyor.

Camdaki Kız dizisinde beklenen mesaj geldi, büyük karar verildi! 7

11. bölümde Hayri karakteri ortaya bir kez daha çıkacak. Ancak karakterin yüzü gösterilecek mi, başka bir detay verilecek mi henüz bilinmiyor.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırması beklenen Hayri karakterinin gelişi ile birlikte hikayenin hızlı ve sert bir şekilde değişim sergilemesi de bekleniyor… Peki yeni bölümde ne izleyeceksiniz?

Muzo evden ayrılıyor! Aldığı kararı ailesine açıklayan Muzaffer’in ayrılması en çok da Nalan’ı etkileyecek.

Nalan yeni hayatına alışmaya çalışırken Köroğlu ailesi de yeni olaylar sarsılır. Muzo evden ayrılmanın kararını vermiştir ve tüm aile bu durumun şaşkınlığını yaşayacak. Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!