Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi iki birinciliğini kaptırdı!

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi iki birinciliğini kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve sezonunu en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olan Camdaki Kız, önemli bir reyting kaybı yaşadı. Bu kayıp nedeniyle de tüm gruplarda birincilik elde etmeye alışan dizi, ne yazık ki bunlardan ikisini kaybetti.

Tüm kişiler grubunda birinciliği Esra Erol’da isimli atv programına kaptıran Camdaki Kız, ABC1 grubunda ise Fox TV Ana haber bülteninin gerisinde kaldı… Bu iki grupta da ikinciliğe razı gelen dizi, AB grubunu ise birinci bitirdi.

Peki Camdaki Kız dizisindeki bu düşüşün nedeni neydi? Her şeyden önce Kanal D dizisi yine çok iyi reytingler elde etti. Ancak çift haneli oranların bu hafta gerçekleşmediğini ve birinciliklerin de bu yüzden kaçtığı görülüyor.

Bunun nedeni ise Fox TV’de başlayan ve izleyicileri çok etkileyen Mahkum dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Camdaki Kız bir miktar izleyicisini Mahkum’a kaptırdı ve bu nedenle de üç kategorisinin ikisinde birincilik başka programlara kaptırıldı.

Camdaki Kız güçlü hikayesi ve etkili oyunculuk performansları ile önümüzdeki haftalarda yeniden birincilikleri eline geçirebilir.