Ana sayfa Dizi Haberleri Şok Şok! Mahkum dizisi perşembe reytinglerini alt üst etti!

Şok Şok! Mahkum dizisi perşembe reytinglerini alt üst etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum yine muhteşem bir iş başardı… 14 Aralık Salı günü ilk bölümü yayınlanan dizi çok iyi reytingler alarak güçlü bir çıkış yaptı. Ancak dizinin asıl yayın günü olan perşembe akşamları ne yapacağı çok merak ediliyordu.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü de muhteşem bir iş başardı. Mahkum isimli dizi perşembe rekabetinde her şeyi bir anda değiştirdi. Farklı yapımlardan kopan izleyiciler ile birlikte bazı diziler düşüş yaşadı…

Mahkum dizisi tüm izleyici gruplarında birbirine yakın reytingler elde etti. İlk bölüme göre izleyici sadakatini sağladığı gözüken dizi için bunun çok iyi bir gelişme olduğunu ve perşembe rekabetinde de çok güçlü bir konumda olacağını gösteriyor. Dizi tüm kişiler kategorisinde günü altıncı bitirdi ama AB ve ABC1 gruplarında ise üçüncülük elde etti.

Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi bu düşüşten en ciddi etkilenen yapım oldu. Camdaki Kız hala çok iyi reytingler alsa da tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birinciliği kaptırdı. Sadece AB grubunda birinci olan Camdaki Kız, izleyicilerinden de bir miktar kayıp yaşadı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise tüm kişiler kategorisindeki ikinciliğinden oldu ve dördüncü sırada kendisine yer buldu. AB grubunda 10. olan dizi, ABC1’de ise günü 5. sırada tamamladı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ise daha önce AB ve ABC1’de ikincilik elde ediyordu ama artık dördüncü sıraya geriledi. Dizi tüm kişiler grubunda ise beşincilik elde etti.

Mahkum dizisinin başlaması ile birlikte Perşembe reytinglerinde diğer yapımlar önemli kayıplar yaşadı ama yine de tüm bu dizilerin güçlü bir izleyici desteğine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Esra Erol’da programı ile atv tüm kişiler grubunda günün birincisi olurken, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber ise ABC1 grubunda birincilik elde etti.