Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi devam etmesin, taş yerinde ağırdır!

Kurtlar Vadisi devam etmesin, taş yerinde ağırdır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisi bir efsane… İlk bölümleri ile izleyenleri derinden etkileyen dizide Osman Sınav donuşunu her zaman özel olarak algılanmıştı. Ancak sonrasında Kurtlar Vadisi Pusu olarak değişen dizi ilki kadar etkili olamadı.

15 Ocak 2003 tarihinde başlayan Kurtlar Vadisi projesi tam 4 sezon sürdü ve 97 bölüm yayınlandı. Necati Şaşmaz’ın Polat Alemdar olarak büyük bir başarı kazandığı dizide; Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun gibi çok önemli isimler başrolde yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ise farklı bir kadro ile bambaşka bir dünyadan izler taşıyordu. İki yapım arasındaki bariz farkı izleyenler zaten biliyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, ‘Kurtlar Vadisi’ olur mu? başlığı ile bir değerlendirme paylaştı.

Kurtlar Vadisi’nin geri dönüşünü mantıklı bulmayan yazar, “Taş yerinde ağırdır” diyerek artık o dönemin geride kaldığını hatırlattı.

Sina Koloğlu, Kurtlar Vadisi için şu yorumu yaptı:

“Dizi tarihimiz konuşulduğunda ayrı bir yeri vardır. İlk bölümleriyle son bölümleri arasında dağlar kadar fark mevcut. ‘Şimdi yeniden olur mu?’ daha doğrusu olsun diye bir kampanya var. Beyaz TV eski bölümleri veriyor. Taş yerinde ağırdır.”