Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde kirli oyunlar ve yalanlara hazır olun!

Sadakatsiz dizisinde kirli oyunlar ve yalanlara hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin hikayesi entrikanın iyice arttığı bir döneme başlıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin ikinci sezonu iyi reytinglerle yoluna devam ediyor. AB grubunda birinciliği elde etmeye devam eden dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen şimdiye kadar öne çıkan isimler oldular.

Bu isimleri iki yeni oyuncu daha katıldı. Aras karakterinde Berkay Ateş ile Leyla olarak da Aslı Orcan hikayede önemli bir yere sahip olacak. Aras ile Asya arasında başlayan aşk ilişkisinin ortasına Leyla büyük bir baskın yapacak.

Leyla, hafızasını kaybettiğini söyleyen Aras’ın eşi olarak hikayede yerini aldı. Aslı Orcan gibi etkili bir oyuncu tarafından canlandıran bu karakter Sadakatsiz’in gidişatını çok değiştirecek.

Sadakatsiz dizisinde kirli oyunlar ve yalanlara hazır olun! 8

Aslı Orcan’ın canlandırdığı Leyla karakteri büyük yalanlar ve entrikalar ile geliyor. Leyla’nın hikayesi ve yapacakları dizi hayranlarını daha da çok meraklandıracak. Sadakatsiz dizisinde yalanlar, iftiralar ve entrikalar dönemi başlıyor.

Sadakatsiz’in 37. bölümünde ilk kez görünen Leyla Ateşoğlu karakteri, hikayenin tansiyonunu bir hayli yükselmek için düşünüldü. Senaristler dizideki hikaye zayıflamasını fark etti ve Leyla da bunun üzerine geldi.

Sadakatsiz dizisinde kirli oyunlar ve yalanlara hazır olun! 9

Entrika dolu sahneleri izlemeyi seven bir seyirci kitlesinin bulunması senaristlerin işini bir hayli kolaylaştırıyor. Kirli oyunlar, yalanlar ile birlikte Leyla karakteri Sadakatsiz dizisini fazlasıyla karıştıracak.