Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin çok sevilen dizisi final yaparak bitiyor!

Kanal D’nin çok sevilen dizisi final yaparak bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin finaline çok yaklaşıldı… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık üçlüsünün son bölümlerde öne çıktığı diziden geçtiğimiz haftalarda Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay ve Kaan Yıldırım’ın ayrılmasıydı…

Hekimoğlu dizisinin devam etmesi yönünde izleyicilerin büyük bir baskısı sosyal medyada yer aldı ama bu mesajların çok da bir etkisi olmayacak. Zira Hekimoğlu hikayesi bitti ve dijitalde de devam etmeyeceği ortaya çıktı. Dizinin son 2 bölümü kaldı. Hekimoğlu 49. Bölümüyle 11 Mayıs Salı günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin finali ise 18 Mayıs salı akşamı 50.bölüm ile birlikte gerçekleşecek.

Timuçin Esen’in muhteşem performansıyla taçlandırdığı Hekimoğlu, çok önemli bir dizi olarak tarihi kayıt edildi. Dizide son iki bölüm kaldı ve izleyici ilgisinin de reytinglere bakıldığında düştüğü görülüyor. Hekimoğlu’nun 49. bölümünde Ateş, İpek’i şaşırtmaya devam ediyor!

Genç bir hasta oldukça zor bir durumdadır. Ateş farklı çözümler bulmaya çalışır. Hasta kabul etmeyince de hayalleri için savaşması gerektiğini söyler. İpek ise Ateş Hekimoğlu’nu tanıdığını düşünür ancak bu durum onu şaşırtmıştır. Ateş’in aklından neler geçiyor?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!