Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde büyük değişim için düğmeye basıldı!

Savaşçı dizisinde büyük değişim için düğmeye basıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 5. sezonu devam eden Savaşçı dizisinin aksiyon dolu bölümlerine yenileri ekleniyor… Bu akşam dizisinin 104. bölümü yayınlanacak. 5.sezonu ile beklenen reytinglerin altında sonuçlar alan Savaşçı dizisinin hikayesine 6 yeni ismin katılması da hikayeyi daha da hareketlendirecek.

106. bölümden itibaren ekranda olacak 6 yeni karakterin gelişi ile birlikte Savaşçı dizisinin daha da ilgi çekmesi beklentisi var. Özellikle yaz aylarında Savaşçı dizisinin devam edebileceğine yönelik olarak bir işaret de bu 6 yeni karakterin katılacak olması. Birçok dizi sezon finaline hazırlanırken, geç başlayan Savaşçı dizisi yaz aylarında da devam edebileceğini göstermiş oldu. 6 yeni karakteri kimlerin canlandıracağı ve bu karakterlerin detayları da ortaya çıktı.

Diziye 106. bölümden itibaren; Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren dahil oluyor. Furkan Ak; Bektaş’ın kardeşi “Alper Subaşı” olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, Yener Gürsoy; terör odakları tarafından Türkiye’nin güney sınırı ve sınır ötesinde faaliyet göstermesi için gönderilmiş “Çakal” adlı bir teröristi canlandıracak.

Selim Erdoğan “Şiyar” kod adlı örgüt liderini; Emre Fakıoğlu Çakal’ın iş birliği içine olduğu “Artin” kod adlı teröristi canlandıracak, Orhan Gediz ve Beyza Eren ise anne-babalarını terör saldırılarında kaybetmiş iki Türkmen kardeşe hayat verecekler.

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinin çok geniş bir oyuncu kadrosu oluştu.

Tüm kadro Eskişehir’de yoğun bir tempoda çekimlere devam ediyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 104. bölümünün reyting sonuçları da merakla bekleniyor.

104. Bölüm özeti: Albay Oktay Göktürk gerçeği ortaya çıkarabilecek mi?

Mösyö’nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey’in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva’yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer. Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay’la ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir. Onun suçsuz olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yeni bir plan yapar ve Yüzbaşı Bozkurt’u devreye sokar.

Mösyö ise Göktürk Albay’ın Yeva’yı bulmak için bölgeye geleceğini tahmin eder ve avını yakalamak isteyen bir avcı gibi, onu tuzağına çekerek alt etmeye çalışır. Fakat işler pek de istediği gibi gitmez. Mösyö’nün uzak tutma çabasına rağmen, Uzi’nin beklenmedik şekilde olaylara dahil olması, onun planlarını daha da çıkmaza sokar…