Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin heyecanı büyük, Camdaki Kız bakalım ne yapacak!

Kanal D’nin heyecanı büyük, Camdaki Kız bakalım ne yapacak!

tarafından ker_def

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız dizisi için Kanal D uzun süredir tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta başlaması beklenen dizi, Feyyaz Şerifoğlu’nun koronavirüse yakalanması sonrasında 1 hafta ertelenmek durumunda kalmıştı. Nalan’ın hikayesi o kadar farklı ki, ayrıca dizi de izleyicileri adeta bir masal prensesi ile tanıştıracak. Gülseren Budayıcıoğlu da adeta bir cam fanusta yetişen karakterin izleyicilerin çok ilgisini çekeceğini düşünüyor.

Burcu Biricik’in güzelliğini ve yeteneklerini sergileyeceği Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak. Dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli iddialı. Uzun süredir tanıtımları dönen dizinin reytinglerde ne yapacağı da çok merak ediliyor.

Dizinin kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız bu akşam 20.00’de Kanal D’de başlıyor!