Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinde ‘yok artık bu kadar da olmaz’ demeyin, oluyor!

Masumiyet dizisinde ‘yok artık bu kadar da olmaz’ demeyin, oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadına şiddet konusuna dikket çeken Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, ilk 7 bölümü ile güçlü bir çıkış yaptı. İyi reytingler alan dizinin hikayesi çok başarılı. Aynı şekilde oyunculuk performanslarıyla da adından söz ettiren dizinin yeni bölümünde herkesi hayrete düşürecek anlar yaşanacak.

Bahar, kızı Ela’ya yapılanların hesabını kanun önünde sormak için mücadele ederken, ortaya çıkan bir gerçek herkesi şoke edecek. Dizi hayranlarının da “Gerçek hayatta böyle bir şey olur mu?” diye sorular soracağı sahneler var. Banu’nun yönlendirmesi ile hareket eden Timur’un tuzağa düşürdüğü Bahar, çok zor bir duruma düşecek.

Harun ile Bahar’ın sosyal medyaya düşeceği ve günümüz gerçeklerinden birisinin daha kendisini göstereceği bir linç dalgası da beraberinde gelecek. Masumiyet dizisinin 8. yeni bölümü 14 Nisan Çarşamba akşamı izleyicileri derinden sarsacak.

İşte Masumiyet dizisinin 8. yeni bölümünden ilk fragman:

Peki Masumiyet’in 7. bölümünde neler yaşanmıştı? İşte detaylar: Hale, Harun ve Bahar buluşmasını, kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası haline getirirken İrem tamamen Hale’nin kontrolüne geçer. Banu’nun yönlendirmesiyle hareket eden Timur ise Hale’nin Bahar’a karşı en büyük silahı olur.

Üzerine oynanan oyunlardan habersiz, evden kaçan kızının peşinde olan Bahar, Ela’nın nereye gittiğini anlayıp harekete geçer. Ela ise sığındığı eski yazlık evde hiç beklemediği bir anda karşısında İlker’i bulur. Aralarındaki büyük yüzleşme Ela’yı bir kez daha alt üst ederken, Bahar’ın attığı adım yüzleşmenin seyri değişir.

Diğer yanda, İrem boşanma konusunda çark eder fakat İlker var gücüyle Ela’nın peşindedir. İrem, Hale’nin evliliğiyle ilgili telkinlerine rağmen soru işaretleri içindedir ve sorularının cevabı sadece Ela’dadır. Ilgazlar cephesinde her şey yolunda gidiyor gözükürken, Harun’un dengeleri değiştirecek gizli gündemleri vardır.