Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin son Sadakatsiz kararı izleyiciyi çok üzdü!

Kanal D’nin son Sadakatsiz kararı izleyiciyi çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz bu sezonun en başarılı dizilerinin başında geliyor. BBC imzalı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz hikayesi ile izleyicileri derinden etkiledi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen de çok başarılı işlere imzalarını attılar.

En son Burak Sergen’in koronavirüse yakalanması ve uzun süre hastanede kalması ekibin moralini bozmuştu. Sergen iyileşti ve taburcu edilerek evine gönderildi. Usta oyuncunun durumunun iyi olması sevindiren bir gelişmeydi… Sadakatsiz dizisi hayranları ise son alınan kararın üzüntüsünü yaşıyor.

26 Mayıs Çarşamba akşamı dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen hayranlar, tekrar bölüm yayınlanacağına öğrenince şaşkına döndü. Kanal D’nin yayın akışında Sadakatsiz dizisi için “Tekrar bölüm” olacağı özellikle belirtiliyor. Sadakatsiz dizisinin gelecek hafta sezon finali yapacağı ve bu sezondan sadece 1 bölüm kaldığı da ortaya çıktı.

Kanal D, Sadakatsiz dizisinin sezon finalinden fragman yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin sezon finali 2 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin bu hafta tekrar bölümü ekrana gelecek. Yani bu akşam yeni bölümü bekleyenler yine üzülecek.

Asya ve Derin’in hesaplaşmasında kazanan kim olacak? Sadakatsiz 31. bölümünde yani sezon finalinde bu sorunun yanıtları ortaya çıkacak. İşte Sadakatsiz dizisi 31. bölüm yani sezon finali fragmanı: