Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizi setinde İclal Aydın’ın büyük şikayeti!

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizi setinde İclal Aydın’ın büyük şikayeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları artık ekranda yeni bir dizi var. Üç Kız Kardeş isimli yapım Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Artık rekabette çok etkili dizilerin yarışını izleyeceksiniz. İclal Aydın da 4 yılın ardından yeniden televizyon dizisi setine dönüş yaptı. Ünlü oyuncu hem de kendi yazdığı romanın dizi versiyonu ile çok etkili bir dönüşe imzasını attı.

Hikayede üç kız kardeş karakterinin annesi Nesrin olarak izlemekte olduğumuz İclal Aydın, Reha Özcan ile partnerlik yapıyor. İkilinin birbirlerine çok uyumlu oldukları da her görüntüde kendisini belli ediyor. İclal Aydın, senaryonun adaptasyonu konusunda da ekibe önemli desteklerde bulundu.

Bir süredir ön hazırlıkları yapılan dizinin çekimleri Ayvalık’ta sürüyor. Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın, herkesin bu projede bir arada olmaktan memnun olduğunu belirtirken, bölgenin çok soğuk olmasından da şikayet etti.

Ünlü oyuncu, şunları söyledi: “Bütün oyuncu arkadaşlarıma söylüyorum, teknik edip dahil olmak üzere herkes burada, bu projenin bir parçası olmaktan çok mutlu. Çok üşüdük. Ayvalık her halde son yılların en soğuk kışını yaşadı.Her gün mutlu geldik sete, yaptığım işten gurur duyduk.”

Dizinin hikayesinin 1997 yılında başlayacağını belirten İclal Aydın, umutlu üç genç kızın ve ailelerin başlarına gelenlerin anlatılacağını belirtti. Bir aile hikayesi olduğunu söyleyen İclal Aydın, “Bir annenin pişmanlığı, bir babanın hüznü, genç kızların umudu. İnsana dair bir sürü şey var” dedi.