Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisiyle ilgili Ebru Şahin önemli bir ipucu verdi!

Destan dizisiyle ilgili Ebru Şahin önemli bir ipucu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv’de yayınlanan Destan dizisi, Akkız isimli bir kadın kahramanın hikayesini anlatıyor. Sekizinci yüzyılda geçen dizinin hikayesi hayali bir kahramanlığa dayanıyor… Ebru Şahin de Hercai projesinden sonra böyle etkileyici bir rol geldiği için yeniden dizi setlerine dönmeye ikna edildi.

Edip Tepeli ve Selim Bayraktar ile birlikte Destan dizisinin başrolünde yer alan Ebru Şahin, yoğun bir tempoda çalışıyor ve her bölümde büyük efor sarf ediyor. Dövüş sahneleri için özel eğitimler alan ve çekimler sırasında da çok yorulduğunu gizlemeyen oyuncu, hikaye ile ilgili da bazı ipuçları verdi.

Akkız ile Batuga aynı amaca doğru birlikte gidiyor ve ayrıntılar da büyük önem taşıyor. Ebru Şahin, iki genç arasındaki duyguların gelişmesi, hikayede bazı şeylerin değişeceğine işaret ediyor.

Destan dizisiyle ilgili Ebru Şahin önemli bir ipucu verdi! 8

Ebru Şahin, bu değişime dikkat çekti ve şu sözleri ile de gelecek bölümler hakkında bir fikir verdi: “Onun yazgısının diğer yarısı olduğuna inandığı birisiyle karşılaştığından itibaren; gerçeklikten, samimiyetten ve el ele bir mücadeleden doğan duygu değişimini de zamanla göreceğiz.”

Ebru Şahin bu sözleri ile birlikte Akkız ile Batuga’nın ilerleyen bölümlerde birbirlerinden daha fazla etkileneceklerini belirtiyor. Yani aşk adımları ağır ağır diziyi kaplamaya başlayacak.

Destan dizisiyle ilgili Ebru Şahin önemli bir ipucu verdi! 9

Batuga karakterini başarıyla canlandıran Edip Tepeli de bu konuda bir başka duruma dikkat çekti. Her iki karakterin de aşkı hedeflemediklerini söyleyen Edip Tepeli, “Aşkı asla hayatlarının merkezine koymayan iki karakterin aşkı aslında bu. Benim için bunu oynuyor olmak çok zor ve meydan okuyucu bir süreç. Edip olarak aşkla ilgili bildiğim her şeyi unutup, onun üzerine bir aşk hikayesi kurmam gerekiyor. Çünkü kendi hayatımda tecrübe ettiğim hiçbir şeye benzemiyor.”