Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven’e Zalim İstanbul döneminden kalma ilginç hayran tepkisi!

Berker Güven’e Zalim İstanbul döneminden kalma ilginç hayran tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berker Güven, hayranlarının karşısına yeni dizisi Üç Kız Kardeş ile çıkmaya başladı. Salı akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan yapımda Somer karakterini canlandıran oyuncu, yine çok farklı bir karaktere hayat vermenin farkını yaşıyor. Bugüne kadar canlandırdığı rollere anlam katan performansı ile göz dolduran Berker Güven, Üç Kız Kardeş ile hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Karakter önce izleyicilere soğuk gelecek ama sonradan farklı olaylar ile Somer, hikayenin en sevilen isimlerinden birisi olacak. Bu süreçte de karakterin duygularını izleyicilere yansıtma konusunda Berker Güven çok etkili oyunculuk sergileyecektir.

Berker Güven'e Zalim İstanbul döneminden kalma ilginç hayran tepkisi! 7

Oyuncu hayranlarından da yoğun dönüşler alıyor ve bazen de bu durum ilginç olayların yaşanmasına neden olabiliyor. Berker Güven’e bir takipçiden gelen “Yaşadığın en farklı hayran tepkisi ne?” sorusu yöneltildi.

Berker Güven, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: “Bi arkadaşımın yanına gidiyordum, asansör bekliyordum. Asansör açıldı, içinden 60’lı yaşlarından bir hanımefendi çıktı. Beni gördü. ‘Oğlum seni böyle ayakta, sağlıklı görünce çok sevindim’ diyerek sarıldı.”

Berker Güven, Vatanım Sensin dizisiyle dikkat çekti belki ama en çok da Zalim İstanbul isimli yapımdaki Nedim karakteri ile popüler hale geldi. Nedim, hikayede önce sakat kaldığı için büyük zorluk yaşarken, sonradan ayağa kalmış ve her şeyi baştan aşağıya değiştirmiş bir karakterdi.

Anlaşılan Berker Güven de Zalim İstanbul devam ettiği sırada böyle bir anı yaşamış.