Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Yargı dizisi beklediğinizden çok daha iyi bir dizi!

Kanal D’nin Yargı dizisi beklediğinizden çok daha iyi bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sema Ergenekon imzasını taşıyan Yargı dizisinin hikayesi herkesi derinden etkileyecek. Bir tarafta dürüst bir savcı, diğer tarafta ise suçluların bile hakkının savunulması gerektiğini düşünen cevval bir avukat.

Ceylin ile Ilgaz’ın adaletin sorgulama biçimleri farklı ama ikisi de hayatın büyük sınavına izleyicileri davet ediyor.. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi, Aşk 101 dizisinden sonra bir kez daha partner oldu.

Kanal D için çekimleri devam eden Yargı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Fragmanın verdiği mesaj net: Beklediğinizden çok daha iyi bir dizi bulacaksınız… İşte bu mesajı veren dizinin görüntüleri gerçekten etkileyici…

Kanal D'nin Yargı dizisi beklediğinizden çok daha iyi bir dizi! 10

Özellikle de Kaan Urgancıoğlu’nun rolüne çok yakıştığını hem duygusal hem de sert yüzünü gösterdiğini bu kısacık görüntülerden bile anlayabilirsiniz.

İzleyicilerin beklediğinden bile çok daha iyi bir dizi olarak gözüken Yargı, 2 yıllık bir emeğin eseri… Sema Ergenekon’un Adalet Sarayı’nda yaptığı gözlemler ve birçok dava dosyasını da inceleyerek oluşturduğu güçlü hikaye yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisinin müjdesini veriyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Yargı dizisinde çekimler yoğun tempoda devam ediyor. Dizinin ne zaman başlayacağı belli değil. Ancak Kanal D’nin yayın için fazla beklemeyeceğini tahmin edebilirsiniz.