Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisi ikinci sezona sorunlarla başlayacak!

Camdaki Kız dizisi ikinci sezona sorunlarla başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız, çok başarılı bir ilk sezon geçirdi. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan dizinin 10. yeni bölümünü 9 Eylül Perşembe akşamı izleyebileceksiniz.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni döneminde her şey bir anda değişecek. Özellikle de Cihangir Ceyhan’ın canlandırması beklenen Hayri karakteri hikayede büyük bir değişime neden olacak. Ancak ikinci sezonun ilk bölümlerinde Hayri yok… Karakterin 3-4 bölüm sonra ortaya çıkması bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinde yeni dönemi heyecanla bekleyen geniş bir dizi hayranı var. Geçen sezon hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde eden dizi, yeni dönemde hem Bir Zamanlar Çukurova hem de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizilerle reyting yarışı içinde olacak.

Camdaki Kız 10. Bölümden ikinci fragman paylaşıldı. Nalan’ı artık çok daha zor günlerin beklediğine şahit olabilirsiniz.

Sedat ile birlikte yeni hayatında yeni bir yolculuğa çıkan Nalan’ı zor günler bekliyor! Cana yine Nalan ile Sedat arasına girecek. Evlilik hayatı yaşayamayan Nalan, annesi Feride yüzünden yine zor durumlara düşecek.

Sedat ile evlenen Nalan çok farklı bir yolculuğa çıktı ama bu ona daha büyük sorunlar getirecek. Nalan bu hayata alışmaya çalışırken bir taraftan Sedat diğer taraftan da Feride’nin sorunlarıyla uğraşacaktır.

Camdaki Kız yeni sezonuyla Perşembe 20.00’da Kanal D’de!