Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Yargı dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Kanal D’nin Yargı dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Yargı dizisinin reytinglerini tüm hayranlar merak ediyor. Çok etkileyici bir hikaye ile gelen ve en iyi başlangıçlardan birisini yaptığı yorumları alan Yargı dizisi reytinglerde ne yazık ki, beklentilerin altında kaldı…

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolündeki dizi, ortalamanın altında bir reyting elde ederek ekran ömrüne başladı. Ancak diğer diziler ve sıralama düşünüldüğü zaman Kanal D dizisinin beklentileri karşılamasa bile kötü bir başlangıç yaptığını söylemek hata olacaktır.

Yargı dizisinin çok daha yüksek reytinglerle yeni sezona damga vurabilecek bir yapım olacağı değerlendirmeleri yapılmıştı. Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan hikaye de oldukça güçlü. Aşk 101’den sonra yeniden bir araya gelen Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu da yeni rollerine çok yakıştırıldı.

Yargı dizisinin tüm kategorilerde ikinci sırada olması önemli bir gelişmeydi. Ancak reytinglerin 4’ün altında kalması ve AB grubunun biraz daha zayıf olması ise düşündürüyor.

Dizinin hayranları ikinci bölümden itibaren yükseliş yaşayacağına inanıyor. Sosyal medya yorumlarında da dizinin önünün açık olduğu ve daha iyi sonuçlar alabileceğine yönelik değerlendirmeler var.