Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi o kadar kaliteli ki, izleyiciler şapka çıkardı!

Kanal D’nin yeni dizisi o kadar kaliteli ki, izleyiciler şapka çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – En kaliteli dizi yarışında Kanal D’nin bir dizisi çok iddialı çıkış yaptı! Televizyon ekranında birbirinden farklı diziler yayınlanıyor. Tüm kanallar en kaliteli en güzel ve en çok izlenecek yapımı bulma konusunda büyük çaba harcıyor. Hem teknik ekiplerin ortaya koyduğu performans hem senaristlerin çabaları hem de oyuncuların canlandırma performansı her geçen yıl artıyor.

2021-2022 sezonunda da ekranda çok kaliteli diziler görüyoruz. Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Yargı isimli dizi de bu kaliteli diziler sınıfına girmeyi başardı. İlk bölümü çok sevilen dizinin başrolünde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu bulunuyor. Senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan dizinin algısı izleyici tarafında çok iyi…

Yargı dizisinin en başarılı yapımlardan birisi olduğu değerlendirmesini daha ilk bölümden sonra yapmaya başlayan dizi hayranları, Kanal D’yi kutladı… Yargı’nın hem hikaye hem de oyunculuk performansları olarak çok başarılı bir yapım olduğunu dile getiren hayranlar bu kadar kaliteli bir diziyi uzun zamandır görmediklerini yazıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi o kadar kaliteli ki, izleyiciler şapka çıkardı! 7

Bir dizi hayranı, “Uzun zamandır Türkiye’de böylesine kaliteli dizi görmemiştik. Yazanların oynayanların eline emeğine sağlık” diye yorum bıraktı. Birçok izleyici de bu yoruma destek verdi. Dizi hayranları hikayesi ile çok çarpıcı olduğunu fragmanlarıyla bile gösteren Yargı dizisinin gidişatından çok memnun.

TRT1 ekranında Teşkilat dizisi ile Yargı’nın reyting mücadelesini de dikkatle takip edecek olan dizi hayranları, Kanal D’nin çok başarılı bir iş yaptığını ve dizinin hak ettiği reytingleri alması gerektiğini düşünüyor.

Birçok dizi hayranı çok kaliteli ve büyük emek verilen Yargı dizisinin hak ettiği değeri bulmasını istiyor. Reytingler bu noktada belirleyici olacak. Pazar akşamları dizi yarışında; İkimizin Sırrı, İçimizden Biri, Uzak Şehrin Masalı, Teşkilat ve Yargı dizileri yarışıyor.

Tüm yapımlar da farklı bir izleyici grubuna hitap ediyor ve emek verilmiş önemli işler olarak görülüyor.

Yargı ise özellikle hikaye kurgusu ile son dönemin en başarılı yapımları arasına yazılmayı hak ediyor.