Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ikinci ayrılık da gerçekleşti!

Gönül Dağı dizisinde ikinci ayrılık da gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden birisi de Gönül Dağı… Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden diziden aşıkların ayrılıklarına artık izleyiciler alıştı. Elif ile Serdar ayrılığının ardından bir yürek yakan gelişme de Ramazan ile Asuman arasında yaşanıyor… Dizinin hayranları daha ilk ayrılığın hüznünü yaşarken, şimdi de ikinci ayrılığın gönül yarasına tanıklık edecek.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisi başrolde çok başarılı bir ikili oldu… Dizinin hikayesi ve karakterleri çok sevildi. İlk sezon da çok başarılı geçti ve ikinci sezon başlangıcı da birinciliklerle geldi…

Gönül Dağı, yeni dönemde de izleyicilerin en çok tercih ettiği yapımların başında geliyor. Dizide Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakteri ile Hazal Çağlar’ın hayat verdiği Asuman’ın aşkları herkesin dilinde… Ramazan ve Asuman’ın aşklarını daha çok eğleneli sahnelerle gören izleyiciler yeni bölümde onların ayrılıklarına tanık olacak.

Gönül Dağı dizisinde ikinci ayrılık da gerçekleşti! 7

Asuman ve Ramazan’ın gönül kırıklıklarının yansıyacağı 34. bölümden ilk fragman yayınlandı. 2 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinde Ramazan, kaderine yanacak.

Bu hayatta ne mal ne de mülk isteyen Ramazan, bir tek sevdiği Asuman’ı istemişti… Ramazan ile Asuman’ın ayrılığının hüznü yeni bölüme yansıyacak.

Şimdiye kadar izleyicileri güldüren Cihat Süvarioğlu, yeni bölümde bu sefer ağlatacak. Asuman’ın Ramazan’ı sevmediğini söylemesi ise yüreklerde bir yara olarak kalacak. Tabii ki senaristler bu duygusal bölümleri diziyi hareketlendirmek için kullanıyor.

Ramazan ve Asuman’ın birbirlerinden ayrılmayacağını tüm dizi hayranları aslında biliyor. İşte Gönül Dağı dizisinin 34. bölüm fragmanı: