Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizi hayranlarını şoke eden Fox TV kararı!

Kanunsuz Topraklar dizi hayranlarını şoke eden Fox TV kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk 6 bölümü geride kaldı. Bir süredir ortalamanın üzerinde reytingler alan dizi, geçtiğimiz çarşamba günü bir hayli düşüş yaşadı.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmeler nedeniyle de Fox TV’nin aldığı yeni karar dikkat çekti. 10 Kasım Çarşamba akşamı Kanunsuz Topraklar dizisini merakla bekleyen hayranlar üzülecek. Çünkü yayın akışında dizi gözükmüyor.

10 Kasım Çarşamba günü Fox TV’nin yayın akışında saat 20.30’da Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümünün yayınlanacağı belirtiliyor. Yani Kanunsuz Topraklar ara verdi.

Dizinin neden ara verdiği, bu aranın ne kadar süreceği henüz bilinmiyor. Ancak yapılan tahminler dizide yaşanan yönetmen değişikliğinin ve senaryoda da bazı değişimlerin gerçekleştirilmesi için böyle bir ara verilmiş olabileceğine işaret ediyor.

Dizinin en başından bu yana ekibin başında bulunan usta yönetmen Faruk Teber ayrıldı. 6 bölüm çektikten sonra görevini Cevdet Mercan’a devreden Faruk Teber artık ekip ile birlikte olamayacak.

Yeni yönetmenin gelişi ile birlikte bazı değişimler yaşanması da bekleniyor. Özellikle dizinin düşen reytingini toparlamak gerekiyor. İşte bu nedenle de zamana ihtiyaç olmuş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.

Bakalım Kanunsuz Topraklar dizisi yeni yönetmeni ile sorunları çözüp, izleyici ilgisini yeniden üzerine çekecek mi? Zira dizinin ilk başından bu yana tahmin edilenden daha az etkisi olduğunu ve reytinglerin de beklenin altında geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır.