Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde aşkın alevi sönmedi!

Kanunsuz Topraklar dizisinde aşkın alevi sönmedi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisi geçen hafta yayınlanmadı. Dizinin yönetmeni değişti ve hikayede de bazı düzenlemeler yapıldığı için geçen hafta 4 gün çekimler yapılmadı. Bu yüzden de Kanunsuz Topraklar dizisinin 7. bölümü bir hafta ertelendi.

Kanunsuz Topraklar, geçen hafta yayınlanmadı ve yeni bölüm için bu hafta izleyiciler merakla bekliyor. Dizinin 7. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizideki değişimlerin de merakla beklendiği yeni bölümden detaylar şöyle:

Gülfem, Ali Gelik’in tehditleri yüzünden çaresizdir. Yüreği parçalansa da Davut’tan ayrılır ve büyük bir buhranın içine düşer. Bu ayrılığın acısını kalbine gömen Davut ise artık kararlıdır. Önce kayıp tüfekleri Türk Ordusu’na teslim edecek sonra da madenci arkadaşlarının haklarını canı pahasına savunacaktır.

Kanunsuz Topraklar dizisinde aşkın alevi sönmedi! 7

Tüm bunlar yaşanırken Malik, Gülfem’i Ali Gelik’ten kurtarmak için planladığı oyunu devreye sokar. Mazisi hicap dolu bir kadın olan annesi Saniye’yi çıkartır karşısına. İki cenah arasında büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Verdiği kararları birer birer hayata geçiren Davut kasabayı kasıp kavururken Gülfem’le yolları durmadan kesişiyordur.

İki sevdalı ayrı da olsa aşklarının alevi sönmüyordur… Aralarına giren düşmanlara, kaderin acımasız oyunlarına rağmen birbirlerinden vazgeçemiyorlardır. Ve vazgeçmeyeceklerdir…