Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde ayrılık sonrası değişimin ilk izleri!

Kanunsuz Topraklar dizisinde ayrılık sonrası değişimin ilk izleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 6 bölümü yayınlanan Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar reytingleri ile sınır bölgesinde yer alıyor. Ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen reytingler, 6. bölümde biraz düşüş sergiledi.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en başından bu yana bulunan usta yönetmen Faruk Teber, ayrıldı. Ünlü yönetmenin ayrılmasının adından da ekibin başına Cevdet Mercan geçti. Bu önemli değişiklik dizinin hikaye sunumunda da bazı değişiklikleri beraberinde getirecek gibi gözüküyor.

Kasvetli yapısı ve etkili oyunculuk performansları ile dikkat çeken dizide ilk olarak aşkın ve romantizmin biraz daha öne çıkartılması bekleniyor. Dizinin geçen hafta 7. bölümü yayınlanmadı.

Yeni yönetmen yapılacak düzenlemeler için çalışırken ekip de 4 gün izin yaptı. Bu yüzden de 1 hafta ara veren Kanunsuz Topraklar dizisi, 17 Kasım Çarşamba akşamı 7. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Yeni yönetmen Cevdet Mercan’ın hikayede sunumundaki düzenlemeleri de merakla bekleniyor… Dizinin yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. Görüntülere bakılır ise daha heyecanlı ve sahne geçişlerinin de daha etili olduğu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Dizi hayranları yeni düzenlemeler ile hikayenin nasıl ilerleyeceğini de şimdiden merakla bekliyor.