Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde değişim çare olmadı, reytingler moral bozdu!

Kanunsuz Topraklar dizisinde değişim çare olmadı, reytingler moral bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar, hazırlıkları 1 yıl öncesinden başlanan etkili bir hikayeye sahip olan bir proje. Oyunculuk kalitesi de oldukça yüksek Faruk Teber gibi usta bir yönetmenin elinde filizlenen dizide yaşanan son değişimlerin de reytinglere çare olmadığı ortaya çıktı.

6. bölüm itibari ile Faruk Teber diziden ayrıldı. Cevdet Mercan yönetmen koltuğuna oturdu ve bazı düzenlemeler yapılması için 4 gün sete ara verildi. Geçen hafta yeni bölümü yayınlanmayan Kanunsuz Topraklar, 7. bölümü ile 17 Kasım akşamı yeniden ekrandaydı.

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin başrollerinde yer aldığı dizide bazı değişiklikler göze çarpsa da izleyici ilgisinin azalmakta olduğu reytingler ile bir kez daha ortaya çıktı.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki etkili ve kendi kitlesini oluşturmuş dizinin karşısında Kanunsuz Topraklar zorlanıyor.

Hikayesi ne kadar etkili olsa da kasvetli ortamı ve derdini tam olarak anlatamaması dizinin izleyici ilgisinin düşük kalmasına neden oldu. Kanunsuz Topraklar, Fox TV’nin bu sezon için en güvendiği diziydi. Ancak reytingler ortalama oranların altına sarktı…

Tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde dokuzuncu olan dizi, AB’de ise günü onuncu sırada bitirdi. Dizinin bu bölümünde ciddi bir yükseliş beklentisi vardı ama gerçekleşmedi. Kanunsuz Topraklar, hatırı sayılır bir izleyici grubu tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ancak bu kitlenin daha da artması şart. Fox TV nasıl bir yol izleyecek ve dizinin tutması için başka neler yapacak, merakla bekleniyor.