Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar sosyal medyadaki liderliğini sürdürüyor!

Kanunsuz Topraklar sosyal medyadaki liderliğini sürdürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi çarşamba akşamları sosyal medya sıralamasının birinciliği unvanını sürdürüyor. Fox TV dizisi bu hafta da reyting birincisi rakipleri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’i geride bırakmayı başardı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 27 Ekim Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar oldu.

Fox TV’nin bu sezon ekrana getirmeye başladığı Kanunsuz Topraklar dizisi çok sevildi. Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı dizi her ne kadar reytinglerde birincilik elde edemese de izlenme rakamları gayet iyi.

Kanunsuz Topraklar sosyal medyadaki liderliğini sürdürüyor! 7

Kanunsuz Topraklar sosyal medyada ise zaferin sahibi. Her hafta sosyal medya sıralamasında birinci olan dizi en sert rakipler Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ı bu hafta da geride bıraktı. Kanunsuz Topraklar hakkında yapılan paylaşım sayısı 19 bin 927 oldu.

Çarşamba gecesinin ikincisi ise ATV dizisi Kuruluş Osman oldu. Tüm izleyicilerde reyting birincisi olan dizi sosyal medyada ise ikinci sırada yer aldı. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi hakkında sosyal medyada dün gün boyunca 9 bin 988 paylaşım yapıldı.

Gecenin sonuncusu ise Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz oldu. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizi son bölümlerde durağan hikayesiyle dikkat çekiyor. Reytinglerde birinciliği Kuruluş Osman’la paylaşan Sadakatsiz hakkında yapılan paylaşım sayısı 8 bin 412 oldu.