Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy’dan, Berk Oktay’a ilan-ı aşk!..

Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy’dan, Berk Oktay’a ilan-ı aşk!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, 2004 yılından bu yana ekranlarda çeşitli yapımlarda izleyici ile buluşuyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli fenomen dizide ‘Berrin’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu şu sıralar bir başka fenomen dizide, TRT1’de yayınlanan Kuruluş Osman’da ‘Malhun Hatun’ karakterini canlandırıyor.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan Savaşçı dizisinde ‘Aslı’ olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, rol arkadaşı Berk Oktay ile yıllar sonra yeni bir aşk yaşayarak  dikkatleri üzerine çekmişti.

Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde ‘Çağatay’ karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'dan, Berk Oktay'a ilan-ı aşk!.. 9

Atiksoy instagram hesabından yaptığı son paylaşımda sevgilisine adeta ilan_ı aşk yaptı. Berk Oktay ile fotoğraflarını paylaşan oyuncu paylaşımına, İyi ki kaderim sensin sevgili . Yazana şükürler olsun. Her geçen gün.. ilk günümüz olsun.. Yüreğinde bir ömür taşıdığın an…  dilerim. Balkondaki kız.. Sana can, bana nefes olan günümüz kutlu olsun.. her gün yeniden doğalım birlikte ” yazdı.

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'dan, Berk Oktay'a ilan-ı aşk!.. 10

Berk Oktay da sevgilisinin paylaşımına ‘İyi ki varsın… Bin şükür ruhuna’ yorumunu yaptı. İkilinin aşk dolu paylaşımı çiftin hayranlarını mest etti.

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'dan, Berk Oktay'a ilan-ı aşk!.. 11