Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’i üzen ayrılık haberi!..

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’i üzen ayrılık haberi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Esra Bilgiç geçtiğimiz yıl rol aldığı Ramo dizisinden sonra, yeni sezonda dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar ile ekrana dönüş yaptı.

Kanunsuz Topraklar’da Uğur Güneş ile baş rolü paylaşan Esra Bilgiç, ‘Gülfem’ karakteriyle izleyiciyi kendisine hayran bıraktı. Çarşamba akşamları Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde, iki ünlü ismin uyumu da izleyiciden tam not aldı.

Dizide bir maden şirketi sahibinin üç kızından birini oynayan Esra Bilgiç, instagram hesabından sık sık setten fotoğraflar da paylaşıyor. Dizide yaşanan bir ayrılık ünlü oyuncuyu duygulandırdı.

Kanunsuz Topraklar’da Malik Bey’in konağının kahyası ‘Kevser’i canlandıran Onuryay Evrentan’ın diziden ayrılması Esra Bilgiç’i üzdü.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'i üzen ayrılık haberi!.. 8

Onuryay Evrentan ile birlikte fotoğrafını paylaşan Esra Bilgiç, yetenekli oyuncuyla çalışmış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Esra Bilgiç paylaşımına; ‘Seninle çalıştığım için çok mutluyum güzel kadın’ yazdı.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'i üzen ayrılık haberi!.. 9

Dizide kız kardeşlerini canlandıran Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal’la birlikte fotoğrafını da paylaşan oyuncu Kanunsuz Topraklar izleyicisini paylaşımlarıyla çok mutlu ediyor. Üçlünün set dışında da çok iyi anlaştığı gözlerden kaçmıyor.

Öte yandan, Kanunsuz Topraklar ekibine ‘Bahar’ karakteriyle katılan Başak Parlak ile ‘Göksel Yılmaz’ karakteriyle diziye dahil olan Sinan Albayrak  önümüzdeki bölümlerde hikayeye heyecan katacak ve olayların akışını değiştirecek.