Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’in dergi pozlarına övgüler yağdı…

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’in dergi pozlarına övgüler yağdı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’da Uğur Güneş ile başrolde yer alan Esra Bilgiç, Ramo’nun ardından bu kez yeni dizisinde de büyük beğeni toplamakta. Gülfem karakterine hayat veren Esra Bilgiç, zaman zaman dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

Başarılı oyuncu, güzelliği ile de hayranlarının yakın markajında. Yaptığı paylaşımlar, takipçilerinin beğenisini kazanırken, setten rol arkadaşlarıyla eğlenceli fotoğraflar da yayınlıyor.

Dizide kız kardeşlerini oynayan oyuncularla ve kimi zaman da başrolü paylaştığı Uğur Güneş ile eğlenceli paylaşımlara imza atıyor oyuncu.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in dergi pozlarına övgüler yağdı... 11

Her ne kadar dizide ağır bir dram yaşansa da sette durumun farklı olduğunu, uyum içinde çalışıldığını da ortaya koyuyor oyuncu. Aynı zamanda kendi muzip kişiliğini de göstermekte Esra Bilgiç…

Televizyon ekranlarına ilk kez Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Halime Hatun rolüyle dikkatleri çekmişti. Dizinin başka ülkelerde yayınlanmasıyla birlikte özellikle Pakistan’da da büyük bir hayran kitlesi edindi.

Oyuncu daha sonra Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde oynadı ama bir kaç bölüm sonra biten dizinin ardından bir süre Londra’ya giderek oyunculuk eğitimi aldı.

Dönüşü ise muhteşem oldu! Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile başrolde yer alan oyuncu, Sibel karakteri ile yine çok beğenildi. Şimdilerde ise Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i olarak dönem kıyafetleri içinde oyunculuğu ile ekrandan heyecanla izlenen isimler arasında.

Günlük hayatından da kimi zaman paylaşımlar yapan oyuncu, aynı zamanda Hukuk Fakültesi’nde okumakta. Esra Bilgiç, son yaptığı paylaşımlardaki doğal haliyle de beğeni topladı.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in dergi pozlarına övgüler yağdı... 12

Son olarak L’Officiel dergisinin Aralık Ocak sayısının kapağı için bir moda çekimi de yapan oyuncu, “Fotoğrafları çok  seveceksiniz” notuyla kapak pozunu paylaşmıştı.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in dergi pozlarına övgüler yağdı... 13

Oyuncu ardından çizgili kazağı ve mini eteği ile verdiği pozları da instagram sayfasından paylaştı ve hayranlarından övgü dolu mesajlar aldı.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in dergi pozlarına övgüler yağdı... 14

İşte beğeni toplayan bir başka pozu…

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in dergi pozlarına övgüler yağdı... 15