Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın bebekliğini gören şaşkına döndü! Sanki başkası!

Hande Soral’ın bebekliğini gören şaşkına döndü! Sanki başkası!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz sezon atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna katılmıştı. Bir sezon boyunca dizide Ümit karakterine hayat veren Soral, bir sonraki sezon diziden ayrılmak istedi.

Çekimleri Adana’da sürmesi nedeniyle İstanbul’da eşinden ve ailesinden uzun süre ayrı kalmak istemediği konuşuldu oyuncunun. Şu sıralar ise bir başka dizinin çekimlerinde.

BluTV’de yayınlanan ve ilk sezonunda Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın rol aldıkları Alef isimli dizinin 2. versiyonunda oynuyor Hande Soral.

Baştan aşağı tüm kadronun değiştiği dizinin çekimleri Kapadokya’da başlamıştı. Mistik bir polisiye dizisi olan Alef’te Taner Ölmez, Hande Soral, Aybüke Pusat başrollerde ve dizinin 2. versiyonu da “ALEF: Mâl-i Hülya” ismiyle yayınlanacak. Dizide, 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izleri takip ediliyor.

Hande Soral'ın bebekliğini gören şaşkına döndü! Sanki başkası! 8

Hande Soral, zaman zaman yaptığı paylaşımlarla diziye olan merakı da arttırmakta. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde hafta sonu çekimlerin sürdüğünü gösteren yukarıdaki pozu paylaşmıştı. Elinde senaryosu ile poz veren oyuncu, esprili bir şekilde “Pazar günleri çalışmaya bayılanlar” notunu düşmüştü.

Hande Soral’ın bir başka paylaşımı ise çocukluğuna ait fotoğraflardan oluşan bir kolajdı. Soral’ın şimdilerde koyu kahve olan saçları herkesin malumu.

Ancak çok küçük yaşlarında saçlarının sapsarı olduğunu görenleri şaşırtan bir paylaşım oldu! Soral’ın “Baby Hande” notuyla paylaştığı fotoğrafa “Saçlarım papatya suyu sarısı” sözlerini de iliştirdiği görülmekte.

Fotoğrafı inceleyenler için büyük sürpriz oldu bu paylaşım. Zira oyuncunun küçükken sarışın olması, oldukça şaşırttı! Şimdiki haline hiç benzemeyen fotoğraflarına hayranlarından da ilgi büyüktü…

Hande Soral'ın bebekliğini gören şaşkına döndü! Sanki başkası! 9