Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’in kardeşi ile benzerliği çok şaşırttı!

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’in kardeşi ile benzerliği çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinde oynadığı Sibel karakteriyle büyük beğeni topladı. Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı dizinin ardından hayranlarına bu kez güzel bir sürpriz yaptı ve dönem dizisi ile ekranlarda.

Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, 1940’larda geçen hikayesiyle izleyenlerin de heyecanla takip ettiği bir yapım. Esra Bilgiç, bir maden şirketinin sahibinin kızı Gülfem olarak dizide yer alıyor.

Oyunculuğu ile olduğu kadar zarif duruşu ile de hayranlarının beğenisini toplamakta Esra Bilgiç. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar da merakla takip edilmekte.

Esra Bilgiç, 1992 Ankara doğumlu olan oyuncu, ilk kez Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterine hayat vermişti. İzleyenlerin ekranda ilk gördüğü günden beri oyunculuğunu beğendiği bir isim.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in kardeşi ile benzerliği çok şaşırttı! 8

Bilgiç, bu dizinin ardından Kanal D’de yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde rol almıştı. Ancak dizi bir kaç bölüm sonra final yaptı. Esra Bilgiç de oyunculuk için eğitim almak amacıyla Londra’ya gitti. Döndükten sonra da ilk olarak Ramo dizisinde oynadı.

Oyunculuğunu her projesinde daha da geliştirerek beğenilerin sahibi olan Esra Bilgiç, bu kez de Kanunsuz Topraklar dizisiyle izleyicinin markajında.

Oyuncunun instagram sayfasından yaptığı son paylaşım ise takipçileri için ayrı bir sürpriz oldu. Bilgiç, bu kez kardeşi Ali Bilgiç ile olan bir fotoğrafını paylaşmıştı. Oyuncunun, kardeşine olan özlemini dile getirdiği paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

İki kardeşin birbirlerine olan benzerliği ise görenleri şaşırtıyor. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte Esra Bilgiç ve kardeşi Ali Bilgiç…

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in kardeşi ile benzerliği çok şaşırttı! 9