Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden bombalar ardı ardına geldi! Saat 6’da neler olacak neler!

Yargı dizisinden bombalar ardı ardına geldi! Saat 6’da neler olacak neler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, bu akşam 12. bölümüyle ekranda olacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde oynadıkları dizi, her hafta başka bir heyecanla yayınlanıyor. Dizinin bölümleri ilerledikçe heyecan da doruğa çıkmakta.

Hikaye o kadar sağlam ki izleyenlerin büyük bir beğeni ile izlediği bir yapım haline geldi artık. Dizinin başrollerinin yanı sıra özellikle Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz’ın oyunculuğu da ayrıca övgüler almakta. Her oyuncunun büyük bir özenle seçildiği hikayede karakterler başarılı ile ekrana yansıtılmakta.

Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan Yargı dizisi, senaryosuyla da beğeni topluyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini de pek çok başarılı işe imzasını atan Ali Bilgin üstleniyor.

Dizi, Pazar akşamlarının yeni fenomeni olarak her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Bir kaç bölüm önce Engin’in katil olduğu ortaya çıkarken, herkesi şaşırtan bu gelişme sonrasında yine sürpriz detaylar yaşanıyor.

Engin’in içinden çıkan başka kişilik her bölümde biraz daha şoka uğratıyor izleyenleri! Sakin, sessiz, sevimli duruşuyla herkesi kandıran Engin’in içinde sakladıkları bir bir dökülürken, ekran başındakilerin de ağzı açık kalıyor adeta!

Engin, avukat olan teyzesinin de ailesinden intikam alma duygusunu kullanarak, çevresindeki herkesle ilgili tek tek yıllardır toplayıp biriktirdiği sırlarla şantaja başladı. Ilgaz, Ceylin, Metin, Eren ve hatta Engin’in anne ve babası da ipin ucunda!

“Ben yandım ama herkesi de yakarım!” diyerek harekete geçen Engin, herkesin hayatını alt üst edecek sırları bildiğini ortaya koyan mesajlarını iletti ve saati de verdi! “Yarın saat 6’ya kadar” diyerek herkesi tehdit eden Engin’in mesajları tek tek yerine ulaştı.

Şimdi 12. bölümde izleyenler saat 6’da neler olacağını merakla bekliyor! İzleyiciyi heyecanlandırmak için dizinin sosyal medya sayfalarından da paylaşım yapılmakta.

“Saat 6’da olacaklara hazır mısın?” sorusu ile izleyiciyi meraklandıran Yargı dizisinde bazı soruların yanıt bulması bekleniyor. “Engin’in düşmanlarını ne bekliyor?” sorusu ile birlikte her şeyin bir anda tersine dönebileceğinin de sinyali verilmekte!

“Olaylar tersine dönebilir mi?” cümlesinin ardından dizide yanıt bekleyen sorular sıralanmakta. !Ya Ilgaz ya da Metin, Ceylin’e Zafer davasında yıllar önce yapılan usulsüzlüğü açıklayacak mı?” sorusuyla başlayan pek çok kafa karıştırıcı ayrıntı, bakalım 12. bölümde yanıt bulabilecek mi?

Görünen o ki 12. bölümde izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek Yargı dizisi!

blank