Ana sayfa Sosyal Medya “Karantinadayım!” Koronaya yakalanan Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu’dan ilk açıklama

“Karantinadayım!” Koronaya yakalanan Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu’dan ilk açıklama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi setlerindeki koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi! Son dönemde setlerden sürekli koronavirüs haberleri gelmekte. Türkiye’deki vakaların artış hızı ile birlikte dizi setlerinde de yaygınlaşan koronavirüs vakalarına her geçen gün bir başka diziden gelen vakalar ekleniyor!

Uzun saatler boyunca kimi zaman 100 kişiyi geçen dizi setlerinde önlemler sıkı bir şekilde alınıyor ama yine de vakaların yayılması engellenemiyor!

Ramo, Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı, Maraşlı, Uyanış Büyük Selçuklu, Bir Zamanlar Çukurova, Arıza, Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi pek çok dizinin oyuncuları koronavirüse yakalandı ve karantinaya alındılar.

Vakalar ortaya çıkınca tüm sete yeniden testler yapılmakta ve pozitif olanlar karantinaya alınırken, çekimlere de ara veriliyor.

Dün de çekimleri Ankara’da yapılan TRT1’in Teşkilat dizisinin setinde korona haberi geldi gündeme. İlk olarak dizinin oyuncularından Nihat Altınkaya’nın koronaya yakalandığı öğrenilmişti.

Günün ilerleyen saatlerinde ise başrolde yer alan Deniz Baysal Yurtçu’nun da testinin pozitif çıktığı belirtildi.
Oyuncu, twitter’dan yaptığı paylaşımla konuyu doğruladı ve iyi olduğunu, sadece koku alamadığını, evde karantinada olduğunu ve eşinin de evde olduğunu, onun negatif çıktığını, ayrı odalarda olduklarını aktardı.

İşte o açıklama:

"Karantinadayım!" Koronaya yakalanan Teşkilat'ın oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu'dan ilk açıklama 7