Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı’nın vedasını çok iyi değerlendiriyor!

Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı’nın vedasını çok iyi değerlendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları müthiş bir dizi yarışı vardı ama artık geride kaldı. Yaz arası veren Gönül Dağı dizisinin aradan çekilmesi ile birlikte Kardeşlerim dizisine gün doğdu… atv’nin sevilen dizisi 17.bölümü ile birlikte dün akşam yine ekranda fırtına estirdi. Televizyon izlenme alışkanlığının azaldığı şu dönemde Kardeşlerim dizisinin reyting performansı başarısını da kanıtlıyor.

İlk başladığı günden bu yana tüm kişiler kategorisinde çok iddialı olan dizi, Gönül Dağı dizisine de kafa tutmuş ve TRT1 yapımını bazen bu kategoride geçerek birincilikler elde etmişti. Kardeşlerim dizisi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakipsizdi. Gönül Dağı dizisinin yaz arası vermesini son 2 haftadır iyi değerlendiren atv yapımı, yine tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Tüm kişilerde dün akşam neredeyse iki haneli oranların kapısına dayanan Kardeşlerim, bu haliyle izleyici kaybetmediğini de herkese göstermiş oldu. Dizinin AB ve ABC1 kategorisinde de iyi sonuçlar alması, hikayenin tüm kesimler tarafından beğenildiğini de gösteriyor.

Kardeşlerim dizisinin iki haftadır tüm kategorilerde birinciliği çok iyi reytinglerle elde etmesi, Gönül Dağı dizisinin ara vermesi ile birlikte dizinin daha geniş izleyici grubuna hitap etmesi fırsatını da sundu.

Kardeşlerim dizisi 19 Haziran Cumartesi günü 18. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Dizinin sezon finalini de yine tüm kategorilerde birinci tamamlamaması için hiçbir neden yok.

Kardeşlerim ile Gönül Dağı dizileri ikinci sezonda da yine kıran kırana mücadele yaşayacaktır. Birincilikler el değiştirirse de kimse şaşırmasın.

İşte Kardeşlerim dizisinin 18. bölüm sezon finali fragmanı: