Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’dan ayrılan Melisa Döngel’e adeta yeni bir piyango vurdu!

Sen Çal Kapımı’dan ayrılan Melisa Döngel’e adeta yeni bir piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Melisa Döngel, üst üste projelerde yer alarak hem kariyerinde hızlı şekilde ilerleme kaydediyor hem de tecrübelerini artırıyor. Bizim Hikaye isimli dizideki Deniz karakteri ile öne çıkan oyuncu, Elif dizisinde uzun süre yer almış ve Süreyya olarak izleyicilerin aklında kalmıştı.

En önemli çıkışını Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle yapan oyuncu, dizinin ikinci sezonunda ekibe veda etti. Ceren karakteri ile Sen Çal Kapımı’nın sevilen isimlerinden olan Melisa Döngel, önemli bir karar alarak bu projeden ayrıldı.

Melisa Döngel, hemen yeni bir dizi anlaşması da yaparak yine ekranda kalmaya devam ediyor. Oyuncu, Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV’nin yeni yazlık dizisine katıldı. Üst üste romantik komedi işleri ile öne çıkmakta olan oyuncu, yeni ekip arkadaşları ile de kısa sürede kaynaştı.

Kamera Arkası isimli programa konuşan Döngel, “Çok güzel gidiyor. Set arkadaşlarım, ekip arkadaşlarım, set içindeki arkadaşlarım, oyuncu arkadaşlarım, yönetmenim olsun çok iyi bir ekip” diye konuştu.

Sen Çal Kapımı'dan ayrılan Melisa Döngel'e adeta yeni bir piyango vurdu! 2

Canlandırdığı karakteri de anlatan Döngel, şu ifadeleri kullandı: “Dik duruşu ve diğer insanlara karşı soğukkanlılığı ile aslında göreceğiniz bir karakter. Tek sıcakkanlı, sıcak olabildiği yer erkek kardeşi ve babasının yanı olacak. Onun dışında sert, iş kadını, dinamik bir karakter ile karşı karşıya kalacaksınız.”

Kendisine göre ilişkilerin tek bir yolu olduğunu, ikinci bir yolu olmadığını anlatan Melisa Döngel, “Eğer, bir yol bittiyse, bitiş olduysa. Bir daha başlangıcı olacağına inanmıyorum. Çünkü bir sonraki başlangıç artık aşk değil, hırslar veya kabullendirmeler gibi şeylerle ilerlemiş oluyor” diye konuştu.

Aşkın kendisi için ön planda olduğunu ve duyguları ile hareket eden birisi olduğunu anlatan Melisa Döngel, duygunun insanı daha iyi yönlendirdiğini sözlerine ekledi.